Gdje sam: HSI/ Inova info
Inova info

UKRATKO O INOVI
INOVA je tradicionalna nacionalna izložba inovacija koja od 1971.g. redovito svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada. INOVA je pokretač i simbol inovatorstva u R. Hrvatskoj, pa je tako organiziranje ove Izložbe glavna obveza Hrvatskog saveza inovatora i temeljni interes hrvatskih inovatora.

INOVA 1971.-2004.
Do sada je INOVA u Zagrebu okupljala, poticala i javnosti predstavljala tisuće inovacija. Možemo reći, sve poznato i uspješno, sve najbolje u hrvatskom inovatorstvu izloženo je i nagrađeno na INOVI. Istina, većina inovacija nije dočekala tržišnu primjenu, dio u malim serijama, dio neopravdano samo u Hrvatskoj, ali valja s ponosom reći: mnoge inovacije ? izlošci INOVE su uspjele!
Inova je 2003. i 2004. organizirana izvan Zagreba s ciljem širenja značaja i vrijednosti inovatorstva i u drugim dijelovima R.Hrvatske. Puni uspjeh ogulinskog i samoborskog izdanja INOVE potvrđuje opravdanost održavanje Izložbe u različitim dijelovima RH.
No, trideseta obljetnica nameće imperativ organiziranja velike, međunarodne, medijski osobito praćene INOVE, pa je time motiviran povratak u Zagreb i izlaganje na Zagrebačkom velesajmu.

Više...
INOVA 2006.
INOVA 2005.
INOVA 2004.

 

 

 
Izrada stranica sufinancira se sredstvima Primorsko-goranske županije.

 

Copyright © 2005. Hrvatski savez inovatora. Sva prava pridržana.